Breaking

Saturday, November 10, 2018

សហគ្រិនវ័យក្មេងរបស់ហាងកាហ្វេ Brown លោក ចាង ប៊ុនលាង


លោក ចាង ប៊ុនលាង
សហស្ថាបនិកនិងជានាយកគ្រប់គ្រង

   លោក ចាង ប៊ុនលាង គឺជាសហគ្រិនដ៏ក្លៀវក្លាហើយត្រូវបានជំរុញឱ្យបង្កើតម៉ាកក្នុងស្រុកដ៏រឹងមាំមួយដែលអាចប្រកួតប្រជែងជាអន្តរជាតិ។ ប៊ុនឡេងដើរតួនាទីយ៉ាងសំខាន់ក្នុងការគ្រប់គ្រងប្រតិបត្តិការរបស់ Brown Investment Group (BIG) ដែលធ្វើឱ្យមានការកំណត់យីហោយុទ្ធសាស្ត្រនិងការសម្រេចចិត្តគ្រប់គ្រងដើម្បីដឹកនាំក្រុមហ៊ុនឱ្យក្លាយជាក្រុមហ៊ុនឈានមុខគេនៅក្នុងក្រុមហ៊ុន F & B នៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជា។ សមិទ្ធិផលចុងក្រោយបំផុតរបស់គាត់គឺធ្វើឱ្យកាហ្វេប្រោនរកប្រភពនិងកិនគ្រាប់កាហ្វេផ្ទាល់ខ្លួន។ លោកប៊ុនលាងបានបង្វែរគំនិតទៅជាបណ្តាក់ទុនជោគជ័យ។

ប្រវត្តិ​ក្រុមហ៊ុន:


   ចាប់ផ្តើមជាមួយអាជីវកម្មគ្រួសារតូចមួយដែលតចជាង 10 ទៅរាប់រយក្នុងរយៈពេល 6 ឆ្នាំគ្រួសារគ្រួសារត្នោតប្តេជ្ញាបម្រើអតិថិជនរបស់យើងហើយបណ្តុះបណ្តាលសមាជិកគ្រួសារថ្មីរបស់យើងដើម្បីក្លាយជាផ្នែកមួយនៃបទពិសោធន៍ពិសេសនេះ។ ពី Barista របស់យើងទៅកាន់ចុងភៅរបស់យើងជាប្រធានធនធានមនុស្សរបស់យើងយើងប្រកាន់យកគំនិតនៃការរីកចម្រើនផ្ទាល់ខ្លួននិងការងារជាក្រុម។ គោលដៅរបស់យើងគឺធ្វើឱ្យគ្រប់ពែងរាប់។

កាហ្វេប្រោនត្រូវបានបង្កើតឡើងក្នុងឆ្នាំ 2009 ដោយក្រុមសហគ្រិនវ័យក្មេងនិងសកម្មជនមួយក្រុមដែលកំពុងស្វែងរកការចែករំលែកនូវសេចក្ដីស្រឡាញ់របស់ពួកគេចំពោះកាហ្វេ។ ជាមួយនឹងការរចនាគំនិតថ្មីសេវាកម្មអតិថិជនពិសេសនិងផលិតផលដែលមានគុណភាពខ្ពស់ជាប់លាប់កាហ្វេប្រោនបានប្រមូលផ្តុំអ្នកគាំទ្រដ៏ធំមួយដែលបានរីកចម្រើនយ៉ាងខ្លាំងនិងស្ទើរតែទាំងស្រុងដោយពាក្យសំដី។ ឥលូវនេះវាបានក្លាយទៅជាគំនិតកាហ្វេគោលដែលជាអ្នកដែលបានធ្វើឱ្យវប្បធម៌កាហ្វេឡើងវិញនៅក្នុងរាជធានីភ្នំពេញ។ សព្វថ្ងៃនេះក្រុមហ៊ុនកាហ្វេប្រោនខូអិលធីឌីគ្រប់គ្រងសាខាសរុបចំនួន 12 នៅក្រោមម៉ាកល្បីចំនួន 2 គឺហាងកាហ្វេប្រោននិងហាងនំបុ័ងស្រាភោជនីយដ្ឋានស្រាចំបក់។


   កាហ្វេប្រោនគឺមានន័យស្រដៀងទៅនឹងគុណភាពនិងសថិរភាពដ៏ល្អឥតខ្ចោះសេវាកម្មពិសេសនិងបទពិសោធន៍អតិថិជនឆ្នើម។ កាហ្វេប្រោនតែងតែត្រូវបានគេយកចិត្តទុកដាក់អំពីការរកប្រភពដើមសណ្តែករបស់យើង។ គិតត្រឹមឆ្នាំ 2014 យើងបានចាប់ផ្តើមប្រភពចង្អុរតែមួយគត់និងចម្អិនវាដោយប្រុងប្រយ័ត្នដើម្បីទទួលបាននូវទម្រង់ដ៏ល្អឥតខ្ចោះដែលមានរលូនមានតុល្យភាពនិងមានត្នោតតែមួយគត់។

ភោជនីយដ្ឋានស្រាហ្វសស្ត្រូវបានបើកដំណើរការនៅពាក់កណ្តាលឆ្នាំ 2014 គឺជាភោជនីយដ្ឋានគំនិតថ្មីរបស់យើងដែលយើងមានគោលបំណងដើម្បីបង្កើតឡើងវិញនូវបទពិសោធន៏ពិសារអាហារពេលព្រឹកនៅរាជធានីភ្នំពេញជាមួយនឹងជម្រើសអាហារកែច្នៃបែបអាស៊ីនិងបស្ចិមប្រទេសដែលត្រូវបានជ្រើសរើសជាមួយនឹងស្រាដែលបានជ្រើសរើសពីជុំវិញពិភពលោក។

សារបំផុសគំនិតដល់មនុស្សជំនាន់ក្រោយ

   "យើងមានសំណាងណាស់ដែលបានកើតមកក្រោយរបបខ្មែរករហមហើយនៅទីនេះយើងគួរតែធ្វើជាភ្នាក់ងារដើម្បីធ្វើឱ្យកម្ពុជានិងពិភពលោកក្លាយជាកន្លែងល្អប្រសើរជាងមុនដោយមិនគិតពីមុខជំនួញរបស់យើងឡើយ។ មិនត្រូវរង់ចាំហើយត្អូញត្អែរទេប៉ុន្តែសូមចាប់ផ្តើមធ្វើការជាមួយ អាកប្បកិរិយាវិជ្ជមាន អ្នកអាចចាញ់ហើយបរាជ័យប៉ុន្តែចូរក្រោកឡើងហើយរត់លឿនជាងមុន។ ត្រូវធ្វើការងារកាន់តែពិបាកនិងឆ្លាតជាងកូរ៉េនិងជប៉ុន។"

No comments:

Post a Comment